Online huiswerkbegeleiding en bijlessen

Onze (en nieuwe) leerlingen kunnen bijlessen op onze locatie blijven volgen zoals zij dat gewend zijn.

Voor de reguliere huiswerkbegeleiding  zijn wij inmiddels overgeschakeld  naar online begeleiding.

Onze leerlingen hebben daarmee de zekerheid dat zij bijlessen én begeleiding kunnen blijven  krijgen bij ons met betrekking tot de naderende schoolexamens.

Wij hebben inmiddels de locatie ingericht volgens de laatste normen van de overheid (RIVM 23-3-2020). Elke leerling zit op anderhalve meter afstand van de docent, in elke ruimte zitten maar 1 docent en 1 leerling. Elke keer na een les worden de tafel, de (stoel-) leuningen,  en de deur handgrepen gereinigd.Leerlingen en docenten wassen hun handen meteen na binnenkomst. Zij drogen hun handen met papieren handdoeken en gooien deze meteen in de gesloten afvalbak.

Elke avond wordt al het overige grondig gereinigd

Neem met ons contact  op voor meer informatie, zie voor de contactmogelijkheden hieronder aan de pagina. Wij houden onze vaste klanten op de hoogte middels onze infomails.

NB. Leerlingen met klachten die mogelijk wijzen in de richting van een verkoudheid, zo ook onze docenten, dienen thuis te blijven en mogen ons niet bezoeken. De leerlingen mogen enkel door de ouders bij ons worden afgemeld via de telefoon, mail of app.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info