Resultaten

Resultaten in de afgelopen jaren

Onze missie is als volgt: Wij streven continu naar een zo optimale en kwalitatieve hoogwaardige begeleiding van alle leerlingen met als (eind)doel het in één keer realiseren van overgang naar de volgende klas dan wel het in één keer slagen voor het (eind)examen

We doen dat heel bewust met enkel onze eigen vakdocenten in een eigen pand. Het is niet alleen ingericht op de juiste manier van werken door onze docenten, maar het is er ook gezellig voor de leerlingen. Wij hanteren een goede mix  van gezelligheid, maar geen vrijblijvendheid. Leerlingen mogen best een broodje eten bij ons, koffie en thee zijn gratis.

Wij zijn zonder meer trots op de behaalde resultaten in de afgelopen jaren en neemt u ook eens kennis van wat de ouders van onze begeleiding vinden.

U leest hieronder de behaalde percentages van leerlingen die bij ons in één keer zijn geslaagd of in één keer over zijn gegaan naar de volgende klas:

2006

2007

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

97%

98%

99%

96%

96%

97%

97%

98%

99%

98%

99%

97%

99%

98% 

Wat de ouders over ons zeggen (hier doen wij het voor.....)

Dank u wel ouders van Matthijs (juni 2023)

heel erg bedankt voor alle hulp om bij te dragen aan het helpen halen van het havo diploma van Mathijs! De kaartjes die hij kreeg toen hij hoorde dat hij een herexamen had, het kaartje wat hij vandaag ontvangt omdat hij geslaagd is voor zijn her,....echt top!.
dat mag wel eens gezegd worden!

Dank u wel moeder van Ilse (juni 2023)

Van onze kant (ouders) nog een compliment aan jullie kant, fijn dat jullie zo snel konden schakelen en inspelen op de wensen van Ilse

Dank u wel moeder van Mirthe (december 2022)

Bedankt voor de fijne begeleiding voor Mirthe. Prachtig hoe jullie contact met haar houden. Een positieve stok achter de deur😊. Ze baalde enorm van dit cijfer en hopelijk is het de volgende keer weer beter. Voor jullie allemaal fijne feestdagen 🎄en alle goeds voor het komende jaar

Dank u wel moeder van Sanne (juli 2022)

RBC ontzettend bedankt voor de snelle en fijne begeleiding voor onze dochter Sanne. Geslaagd en wel mede mogelijk gemaakt door jullie 😊 Ook het kaartje wordt zeer gewaardeerd. Wat zijn wij trots! En vooral ook Sanne!

Dank u wel ouders van Dorine (juni 2022)

Heel erg bedankt voor alle goede zorgen afgelopen jaar. Is bijzonder waardevol geweest voor zowel Dorine als ons als ouders. We zijn jullie erg dankbaar voor de veilige, rustige en motiverende omgeving die geboden wordt.

Dank u wel mevrouw Feitsma  (juli 2021)

Hartelijk dank voor de mails en de regelmatige updates. Ook gaat onze dank uit naar de docenten die onze zoon zo geholpen hebben de afgelopen periode en de mensen die ons iedere keer geduldig te woord hebben gestaan aan de telefoon. Wij merken dat het hem erg goed heeft gedaan.

Dank u wel mevrouw van Gelder  (juli 2021)

Na lang wikken en wegen heeft mijn zoon besloten (samen met ons uiteraard) om zijn schoolcarrière voort te zetten in Heerenveen.Hij gaat daar bij het regionaal atletiekteam trainen, dat is 6 dagen in de week, en dus niet meer te combineren met een middelbare school in Leeuwarden.Hij gaat dus hele dagen naar Heerenveen.Helaas moeten we mijn zoon dus bij jullie geweldige instituut afmelden.Hij heeft veel aan jullie te danken, jullie bieden een veilige omgeving, goede structuur, rust en ruimte, goede docenten en erg goede steun bij plannen, ook van de inschrijvingen voor de weekdagen.Dank voor jullie inzet, ik zal jullie blijven promoten

Dank u wel mevrouw Bak  (juni 2021)

ik wil jullie enorm bedanken voor afgelopen schooljaar. Want onze dochter gaat met enorm veel zin naar jullie toe. Ze heeft nog veel te leren, absoluut, maar wat hebben jullie haar goed begeleid. En ook de feedback mails waren prima. Als ook het appcontact. Niets dan lof😇

Dank u wel Annet van Dijk (juni 2020)

Bij deze bedankt voor jullie ondersteuning aan onze dochter, havo 5 en zoon, havo 4.Dochter geslaagd met een keurige cijferlijst en aangenomen op numerus fixus vervolgopleiding. Zoon over naar havo 5, hij heeft in de Corona tijd veel gehad aan jullie begeleiding. Dat was supersnel voor elkaar in maart, 1 op 1 fysieke ondersteuning of online lessen. Via WhatsApp makkelijk contact en inplannen van de lessen. Hij komt graag volgend jaar weer.

Dank je wel Tanya, (juni 2020)

Ik ben uiteindelijk erg blij dat ik naar RBC ging. Ik kreeg er goede uitleg en iedereen was altijd vriendelijk. Ik ging altijd met een voldaan gevoel weg, omdat ik bijna altijd al het huiswerk af kreeg. Ik zat in mijn examenjaar en zonder RBC was het een stuk lastiger geweest om uiteindelijk mijn diploma te halen.

Dank je wel Sybren van der Schaar ( juni 2020)

Mijn ervaring op het RBC was goed. Ik kon me daar goed concentreren en had alle tijd om mijn schoolwerk te kunnen maken. Ook als ik hulp nodig had was er bijna altijd voldoende beschikbaar. Het is dus een uitstekende keuze geweest en heeft mij enorm geholpen.

Dank u wel familie Boonstra (juni 2019)

Nogmaals dank aan Nick en Julius e.a. voor de hulp. Wij hebben voor de derde keer meegemaakt dat jullie van RBC het verschil maken. Het is een geoliede machine maar wel zeer vriendelijk en menselijk. Groetjes en nogmaals bedankt Ellis Boonstra

Dank u wel Brenda en Elco (juli 2019)  

Graag zou ik jullie bedanken voor de begeleiding van onze dochters tijdens de laatste 2 jaren van hun middelbare schoolperiode. Beide hebben de middelbare school met een prachtige cijferlijst afgesloten. Natuurlijk is dat in de eerste plaats hun eigen verdienste, maar met jullie begeleiding heeft er een groot aandeel in gehad.Super bedankt voor de afgelopen periode. Brenda Damkat en Elco Louwinger

Dank u wel mevrouw AS (naam bij ons bekend), september 2019

Onze dochter is onlangs geselecteerd voor een vervolg opleiding na een zware  selectiemaand. Ze gaat nu studeren in Amsterdam. Via deze weg wil ik het RBC team hartelijk bedanken voor alles wat  jullie voor haar betekend hebben in de afgelopen jaren. Ik waardeer jullie betrokkenheid en inzet en de wijze waarop jullie in de  ontwikkeling van mijn dochter mee gedacht hebben.

Ik zal jullie instituut aan iedereen aanbevelen als beste van Leeuwarden! Veel dank, ook namens mijn dochter.
 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info