Over ons

Rutger Boelsma, geboren en getogen Fries, is de oprichter en mede-eigenaar van het RBC-Huiswerkinstituut te Leeuwarden.

"Wij zijn 20 jaar geleden gestart met het geven van professionele huiswerkbegeleiding in  Leeuwarden aan  de Groningerstraatweg 30. Inmiddels voert mij vrouw, Jessica Boelsma, het management. 

Wij streven continu naar een zo optimale en kwalitatieve hoogwaardige begeleiding van alle leerlingen met als (eind-)doel het in één keer realiseren van overgang naar de volgende klas dan wel het in één keer slagen voor het (eind)examen. Dat gaat ons goed af.

Wij hebben vanaf het begin ook geïnvesteerd in goede contacten met het onderwijs in Leeuwarden en omstreken. We kennen de scholen als geen ander en zijn trots op de goede samenwerking, daar waar dat nodig is

Wij werken als RBC-Huiswerkinstituut aan een constante  kwaliteit en verbetering van onze onderwijsbegeleiding. Uiteindelijk zijn het toch onze kinderen die de nabije toekomst gaan regisseren

En om dat zo goed mogelijk te doen hebben we de meest werkzame technieken en methoden in huis. Als eerste huiswerkinstituut in Leeuwarden hebben wij vanaf het begin onze leerlingen geleerd hoe te plannen, hoe hun agenda in te vullen, structuur etc. Onze leren-leren techniek (die u er gratis bij krijgt) staat dan ook als zeer effectief bekend.

We geven geen huiswerkbegeleiding in leegstaande klaslokalen op de scholen, maar hebben bewust gekozen voor een eigen sfeervol pand dat optimaal  is ingericht voor begeleiding. Daarnaast hebben we uitsluitend eigen vakdocenten in huis van alle vakken en op elk niveau. 

Doordat we in onze eigen accommodatie alle  expertise voor optimale  begeleiding gebundeld hebben, kunnen we doen wat u als ouder(s) van ons verlangt: uw kind vertrouwd, optimaal en persoonlijk begeleiden in een gezellige sfeer door onze eigen professionele krachten.

Door de volledige inzet en motivatie van ons team kan ik u garanderen dat u nooit teleurgesteld zult zijn in onze diensten. Wij staan graag voor u klaar elke werkdag van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

In het geval u besluit tot een intakegesprek,kom ik u met genoegen thuis bezoeken"

Graag tot ziens!

Rutger Boelsma

PS: wilt u even binnen kijken bij ons?

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info