Scriptiebegeleiding VO en HBO

Eenmaal gestart met je scriptie, zakt de moed je plotseling volledig in de schoenen. En dat terwijl je deadline steeds dichterbij komt. Wij zorgen ervoor dat je weer structuur krijgt en enthousiast met je scriptie aan de slag gaat. De voordelen van scriptiebegeleiding zijn legio natuurlijk, maar het doel is dat je snel kunt afstuderen.

Bij een HBO-scriptie ligt de focus haast altijd op het oplossen van een praktijkprobleem. Wij helpen je met het formuleren van je onderzoeksvraag. Met behulp van een gedegen literatuuronderzoek en ook ervaringen die je tijdens je stage hebt opgedaan, werk je de onderzoeksvraag verder uit.

Wij willen je graag helpen met je scriptie. We kunnen je helpen met:

  • het goede onderwerp of een goede vraagstelling
  • het maken van een adequate planning en werkplan
  • het nakijken van je scriptie op structuur en inhoud
  • het controleren van je spelling, typ- en grammaticale fouten, interpunctie, woordkeuze en zinsopbouw
  • vormgeving en lay-out advies (en een goed adres om het te laten binden, drukken, of printen).

Maak een afspraak met ons via telefoonnummer 058-2660717 of app ons op 06 112 084 85. Je krijgt dan een geschikte scriptiebegeleider toegewezen met wie je een eerste afspraak hebt op onze vestiging. Onze scriptiebegeleider adviseert je vervolgens over de mogelijkheden voor begeleiding. Zie je dat zitten, dan kun je vervolgafspraken maken zoals jij dat wilt: bij ons op de vestiging (met gratis thee of koffie!), telefonisch of via RBC-MeetOnline.

 
 
 
 
Opbellen
E-mail
Info